ອ່ອນ

ວິທີການປິດການໃຊ້ງານ Facebook Messenger?

ປະກາດເມື່ອອັບເດດຫຼ້າສຸດ: 16 ກຸມພາ 2021

ເຟສບຸກແມ່ນຫນຶ່ງໃນເວທີສື່ມວນຊົນສັງຄົມທີ່ໃຊ້ຢ່າງກວ້າງຂວາງຫຼັງຈາກ Instagram. ກ່ອນໜ້ານີ້ Instagram, ເຟສບຸກແມ່ນບ່ອນທີ່ຜູ້ຄົນໄດ້ຮັບຄວາມບັນເທີງແບບບໍ່ຈຳກັດ. ທ່ານ​ສາ​ມາດ​ສົນ​ທະ​ນາ​ກັບ​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ຂອງ​ທ່ານ​ໂດຍ​ນໍາ​ໃຊ້​ເຟ​ສ​ບຸກ messenger ຫຼື​ໄດ້​ຢ່າງ​ງ່າຍ​ດາຍ​ແບ່ງ​ປັນ​ຮູບ​ພາບ​ແລະ​ວິ​ດີ​ໂອ​ກັບ​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ຂອງ​ທ່ານ​ກ່ຽວ​ກັບ Facebook​. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຫຼັງຈາກ Instagram, ຜູ້ໃຊ້ Facebook ສ່ວນໃຫຍ່ຕ້ອງການພັກຜ່ອນຈາກເຟສບຸກໂດຍການປິດບັນຊີຂອງເຂົາເຈົ້າ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ການປິດບັນຊີ Facebook ຂອງທ່ານບໍ່ໄດ້ປິດການທໍາງານຂໍ້ຄວາມເຟສບຸກຂອງທ່ານເນື່ອງຈາກວ່າພວກເຂົາເຈົ້າອາດຈະຄືກັນ, ແຕ່ພວກເຂົາເຈົ້າໃຫ້ບໍລິການໂດຍຜ່ານ. ເວທີທີ່ແຕກຕ່າງກັນພາຍໃຕ້ເຟສບຸກ . ດັ່ງນັ້ນ, ກ່ອນທີ່ທ່ານຈະສືບຕໍ່ປິດການເປີດໃຊ້ຂໍ້ຄວາມເຟສບຸກຂອງທ່ານ, ທ່ານຈໍາເປັນຕ້ອງປິດການເປີດໃຊ້ບັນຊີ Facebook ຂອງທ່ານ. ພວກເຮົາໄດ້ມາເຖິງຄູ່ມືລາຍລະອຽດທີ່ທ່ານສາມາດປະຕິບັດຕາມຖ້າຫາກວ່າທ່ານມີຄວາມຢາກຮູ້ຢາກເຫັນ ກ່ຽວ​ກັບ​ວິ​ທີ​ການ​ປິດ​ໃຊ້​ງານ messenger Facebook ຂອງ​ທ່ານ​.

ວິທີການປິດການໃຊ້ງານ Facebook Messenger

ເນື້ອໃນ[ ເຊື່ອງ ]

ວິທີການປິດການໃຊ້ງານ Facebook Messenger?

ເຫດຜົນໃນການປິດບັນຊີ Facebook ກ່ອນ Facebook Messenger

ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ທ່ານ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ປິດ​ການ​ທໍາ​ງານ messenger ເຟ​ສ​ບຸກ​ຂອງ​ທ່ານ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂັ້ນ​ຕອນ​ທໍາ​ອິດ​ແມ່ນ​ການ​ປິດ​ບັນ​ຊີ Facebook ຂອງ​ທ່ານ​. ຖ້າທ່ານພຽງແຕ່ປິດບັນຊີ Facebook ຂອງທ່ານ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​, ທ່ານ​ຍັງ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ແຈ້ງ​ການ​ສົນ​ທະ​ນາ​ໂດຍ​ຜ່ານ messenger ເຟ​ສ​ບຸກ​ . ດັ່ງນັ້ນ, ສຳລັບການປິດການນຳໃຊ້ Messenger ຂອງທ່ານ, ຈົ່ງຈື່ໄວ້ສະເໝີວ່າ:

  • ປິດການນຳໃຊ້ບັນຊີ Facebook ຂອງທ່ານ
  • ປິດການນຳໃຊ້ຂໍ້ຄວາມເຟສບຸກຂອງທ່ານ

ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ສອງ​ຂັ້ນ​ຕອນ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ສໍາ​ລັບ​ການ​ປິດ​ສໍາ​ເລັດ​ຜົນ​ຂອງ app messenger Facebook ຂອງ​ທ່ານ​. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ຜູ້ໃຊ້ຮູ້ສຶກວ່າແອັບຯ messenger ເຟສບຸກຈັດອັນດັບບໍ່ດີເມື່ອມັນມາກັບແອັບຯສົ່ງຂໍ້ຄວາມທີ່ປອດໄພ. ແອັບ messenger ຂາດຕົວເລືອກການເຂົ້າລະຫັດເລີ່ມຕົ້ນ, ຕິດຕາມພຶດຕິກຳຂອງເຈົ້າ, ແລະບໍ່ໄດ້ເຂົ້າລະຫັດການສົນທະນາກ່ອນໜ້າຂອງເຈົ້າ.

ວິທີການປິດການໃຊ້ງານ Facebook Messenger?

ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ທ່ານ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ປິດ​ການ​ນໍາ​ໃຊ້ messenger ເຟ​ສ​ບຸກ​ຂອງ​ທ່ານ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ທ່ານ​ສາ​ມາດ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ຂັ້ນ​ຕອນ​ຂອງ​ສອງ​ວິ​ທີ​ການ​ດັ່ງ​ຕໍ່​ໄປ​ນີ້​:

ຂັ້ນຕອນທີ 1: ປິດການນຳໃຊ້ບັນຊີ Facebook ຂອງທ່ານ

ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ທ່ານ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ເຂົ້າ​ໃຈ​ວິ​ທີ​ການ deactivate Facebook messenger ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂັ້ນ​ຕອນ​ທໍາ​ອິດ​ແມ່ນ​ການ​ປິດ​ບັນ​ຊີ Facebook ຂອງ​ທ່ານ​. ເຫດຜົນຢູ່ເບື້ອງຫຼັງນີ້ແມ່ນທ່ານບໍ່ສາມາດປິດການໃຊ້ງານແອັບຯ Messenger ໂດຍບໍ່ມີການປິດບັນຊີ Facebook ຂອງທ່ານ. ມີຄວາມແຕກຕ່າງກັນຢ່າງຫຼວງຫຼາຍລະຫວ່າງການລຶບ ແລະປິດການນຳໃຊ້ບັນຊີຂອງທ່ານ, ເພາະວ່າການລຶບບັນຊີຂອງທ່ານໝາຍເຖິງການລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານອອກຈາກເວທີ Facebook. ໃນຂະນະທີ່ການປິດການນຳໃຊ້ບັນຊີຂອງທ່ານໝາຍເຖິງການເຊື່ອງໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານ ຫຼືຢຸດພັກຈາກເວັບໄຊເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ. ດັ່ງນັ້ນ, ເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າທ່ານປິດບັນຊີ Facebook ຂອງທ່ານແລະບໍ່ລຶບມັນ, ທ່ານສາມາດປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນເຫຼົ່ານີ້.

1. ຂັ້ນຕອນທໍາອິດແມ່ນເພື່ອ ເປີດ ເຟສບຸກ ໃນ​ຕົວ​ທ່ອງ​ເວັບ​ຂອງ​ທ່ານ​.

2. ໃນປັດຈຸບັນຈາກມຸມຂວາເທິງ, ໃຫ້ຄລິກໃສ່ຮູບສັນຍາລັກເລື່ອນລົງໃນຮູບຮ່າງຂອງສາມຫຼ່ຽມ.

3. ໄປທີ່ ການຕັ້ງຄ່າ ແຖບໂດຍການຄລິກໃສ່ ການຕັ້ງຄ່າ ແລະຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ.

ໃຫ້ຄລິກໃສ່ການຕັ້ງຄ່າ & ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວພາຍໃຕ້ໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານ

4. ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ຕັ້ງ​ຄ່າ​, ທ່ານ​ມີ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຄລິກ​ໃສ່ ' ຂໍ້ມູນເຟສບຸກຂອງເຈົ້າ.'

ໃຫ້ຄລິກໃສ່ຂໍ້ມູນເຟສບຸກຂອງທ່ານພາຍໃຕ້ການຕັ້ງຄ່າ

5. ໃນປັດຈຸບັນທ່ານຈະເຫັນໄດ້ ພາກສ່ວນການປິດໃຊ້ງານແລະການລຶບ , ບ່ອນທີ່ທ່ານຕ້ອງຄລິກໃສ່ ເບິ່ງ ເພື່ອເຂົ້າເຖິງພາກສ່ວນນີ້.

ໃຫ້ຄລິກໃສ່ການປິດໃຊ້ງານແລະການລຶບພາຍໃຕ້ພາກສ່ວນຂໍ້ມູນຂ່າວສານເຟສບຸກຂອງທ່ານ

6. ເລືອກທາງເລືອກຂອງ ປິດການນຳໃຊ້ບັນຊີ ແລະ​ໃຫ້​ຄລິກ​ໃສ່ ' ສືບຕໍ່ການປິດບັນຊີ ' ປຸ່ມ.

ເລືອກປິດການນຳໃຊ້ບັນຊີ ຈາກນັ້ນຄລິກທີ່ປຸ່ມສືບຕໍ່ການປິດການນຳໃຊ້ບັນຊີ

7. ສຸດທ້າຍ, ເຈົ້າຕ້ອງ ພິມລະຫັດຜ່ານຂອງທ່ານ ເພື່ອຢືນຢັນການປິດໃຊ້ງານ.

ພິມລະຫັດຜ່ານບັນຊີ Facebook ຂອງທ່ານແລ້ວຄລິກທີ່ສືບຕໍ່

8. ເມື່ອທ່ານປິດບັນຊີ Facebook ຂອງທ່ານແລ້ວ, ທ່ານສາມາດກວດເບິ່ງສ່ວນຕໍ່ໄປໄດ້.

ອ່ານເພີ່ມເຕີມ: 7 ວິທີແກ້ໄຂຮູບພາບເຟສບຸກບໍ່ໂຫລດ

ຂັ້ນຕອນທີ 2: ປິດໃຊ້ງານ Facebook Messenger

ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ທ່ານ​ໄດ້​ປິດ​ການ​ນໍາ​ໃຊ້​ບັນ​ຊີ Facebook ຂອງ​ທ່ານ​, ມັນ​ບໍ່​ໄດ້​ຫມາຍ​ຄວາມ​ວ່າ messenger ເຟ​ສ​ບຸກ​ຂອງ​ທ່ານ​ຈະ​ຖືກ​ປິດ​ອັດ​ຕະ​ໂນ​ມັດ​. ເຈົ້າຍັງຈະໄດ້ຮັບການແຈ້ງເຕືອນການສົນທະນາ, ແລະເຈົ້າຈະເຫັນໄດ້ຕໍ່ກັບໝູ່ຂອງເຈົ້າ. ດັ່ງນັ້ນ, ເພື່ອປິດການໃຊ້ງານຂໍ້ຄວາມເຟສບຸກຂອງທ່ານຢ່າງສົມບູນ, ທ່ານສາມາດປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນເຫຼົ່ານີ້.

1. ຂັ້ນຕອນທໍາອິດແມ່ນເພື່ອ ເປີດ messenger ເຟສບຸກ app ໃນ​ໂທລະ​ສັບ​ສະ​ຫຼາດ​ຂອງ​ທ່ານ​.

2. ເມື່ອປ່ອງຢ້ຽມສົນທະນາປາກົດຂຶ້ນ, ແຕະໃສ່ໄອຄອນໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານ ຢູ່ມຸມຊ້າຍເທິງ.

ເມື່ອປ່ອງຢ້ຽມສົນທະນາປາກົດຂຶ້ນ, ແຕະໃສ່ໄອຄອນໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານຢູ່ມຸມຊ້າຍເທິງ

3. ໃນປັດຈຸບັນເລື່ອນລົງແລະໄປທີ່ ' ກົດໝາຍ ແລະ ນະໂຍບາຍ. ' ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຖ້າທ່ານກໍາລັງໃຊ້ອຸປະກອນ iOS, ຫຼັງຈາກນັ້ນແຕະໃສ່ ຕັ້ງ​ຄ່າ​ບັນ​ຊີ.

ຕອນນີ້ເລື່ອນລົງແລະໄປທີ່ການຕັ້ງຄ່າບັນຊີ ຫຼືກົດໝາຍ ແລະນະໂຍບາຍຂອງທ່ານ

4. ສຸດທ້າຍ, ແຕະໃສ່ທາງເລືອກຂອງ ' ປິດໃຊ້ງານ Messenger ' ແລະ ໃສ່ລະຫັດຜ່ານຂອງທ່ານ ເພື່ອຢືນຢັນ.

5. ສໍາລັບອຸປະກອນ iOS, ພາຍໃຕ້ການຕັ້ງຄ່າບັນຊີນໍາທາງໄປຫາ ຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວ > ການຕັ້ງຄ່າ > ຈັດການບັນຊີ > ປິດໃຊ້ງານ .

6. ພິມລະຫັດຜ່ານຂອງທ່ານແລະແຕະ ສົ່ງ ເພື່ອຢືນຢັນການປິດໃຊ້ງານຂອງ Facebook Messenger.

ນັ້ນ​ແມ່ນ​ມັນ, ທ່ານ​ໄດ້​ຢ່າງ​ສໍາ​ເລັດ​ຜົນ deactivated messenger Facebook ແລະ​ບັນ​ຊີ Facebook ຂອງ​ທ່ານ. ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ທ່ານ​ເຄີຍ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ເປີດ​ບັນ​ຊີ Messenger ຂອງ​ທ່ານ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ທ່ານ​ພຽງ​ແຕ່​ສາ​ມາດ​ເຂົ້າ​ສູ່​ລະ​ບົບ​ກັບ​ບັນ​ຊີ​ເຟ​ສ​ບຸກ​ຂອງ​ທ່ານ email-id ແລະ​ລະ​ຫັດ​ຜ່ານ​.

ອ່ານເພີ່ມເຕີມ: ວິທີລົບໝູ່ທັງໝົດ ຫຼືຫຼາຍຄົນໃນ Facebook

ທາງເລືອກໃນການປິດການນຳໃຊ້ Facebook Messenger ຂອງທ່ານ

ມີວິທີອື່ນທີ່ເຈົ້າສາມາດນຳໃຊ້ແທນການປິດການນຳໃຊ້ແອັບ messenger Facebook ຂອງເຈົ້າ. ນີ້ແມ່ນບາງທາງເລືອກທີ່ທ່ານສາມາດລອງໄດ້.

1. ປິດສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວຂອງທ່ານ

ທ່ານສາມາດພະຍາຍາມປິດສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວຂອງທ່ານ. ສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວຂອງເຈົ້າເປັນສິ່ງທີ່ສະແດງໃຫ້ໝູ່ຂອງເຈົ້າຮູ້ວ່າເຈົ້າເຄື່ອນໄຫວຢູ່ໃນແອັບ messenger ແລະເຂົາເຈົ້າອາດຈະສົ່ງຂໍ້ຄວາມຫາເຈົ້າ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຖ້າທ່ານປິດສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວຂອງທ່ານ, ທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບຂໍ້ຄວາມໃດໆ. ນີ້ແມ່ນວິທີການປິດສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວຂອງທ່ານ.

1. ເປີດ ເຟສບຸກ Messenger ໃນໂທລະສັບຂອງທ່ານ.

2. ແຕະໃສ່ຂອງທ່ານ ໄອຄອນໂປຣໄຟລ໌ ຈາກ​ແຈ​ເບື້ອງ​ຊ້າຍ​ດ້ານ​ເທິງ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ແຕະ​ທີ່ ' ສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວ ' ແຖບ.

ແຕະໃສ່ໄອຄອນໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານຢູ່ມຸມຊ້າຍເທິງ ຈາກນັ້ນແຕະໃສ່ສະຖານະ Active

3. ສຸດທ້າຍ, ປິດສະຫຼັບ ສໍາລັບສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວຂອງທ່ານ.

ປິດສະຫຼັບເພື່ອສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວຂອງທ່ານ

ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ທ່ານ​ປິດ​ການ​ສະ​ຫຼັບ​ສໍາ​ລັບ​ສະ​ຖາ​ນະ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຂອງ​ທ່ານ​, ທຸກ​ຄົນ​ຈະ​ເຫັນ​ທ່ານ​ເປັນ​ຜູ້​ໃຊ້​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​, ແລະ​ທ່ານ​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຂໍ້​ຄວາມ​ໃດໆ​.

2. ປິດ ຫຼືປິດການແຈ້ງເຕືອນ

ນອກນັ້ນທ່ານຍັງສາມາດປິດຫຼືປິດການແຈ້ງເຕືອນຂອງທ່ານ. ປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນເຫຼົ່ານີ້ສໍາລັບການປິດການແຈ້ງເຕືອນຂອງທ່ານ:

1. ເປີດ Facebook Messenger ໃນອຸປະກອນຂອງທ່ານ.

2. ແຕະໃສ່ຂອງທ່ານ ໄອຄອນໂປຣໄຟລ໌ ຈາກ​ແຈ​ເບື້ອງ​ຊ້າຍ​ດ້ານ​ເທິງ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ແຕະ​ທີ່ ' ການແຈ້ງເຕືອນ ແລະສຽງ ' ແຖບ.

ແຕະໃສ່ການແຈ້ງເຕືອນ ແລະສຽງພາຍໃຕ້ການຕັ້ງຄ່າໂປຣໄຟລ໌ Messenger

3. ພາຍໃຕ້ການແຈ້ງເຕືອນ & ສຽງ, ປິດສະຫຼັບທີ່ບອກວ່າ 'ເປີດ.' ຫຼື ເປີດໃຊ້ໂໝດຫ້າມລົບກວນ.

ພາຍໃຕ້ການແຈ້ງເຕືອນ ແລະສຽງ, ໃຫ້ປິດສະຫຼັບທີ່ບອກວ່າເປີດ ຫຼືເປີດໃຊ້ໂໝດຫ້າມລົບກວນ

4. ເມື່ອ​ທ່ານ​ສະ​ຫຼັບ​ປິດ​, ທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການແຈ້ງເຕືອນໃດໆ ຖ້າຜູ້ໃດສົ່ງຂໍ້ຄວາມຫາເຈົ້າໃນແອັບ Messenger Messenger.

ແນະນຳ:

ພວກເຮົາຫວັງວ່າຄູ່ມືຂ້າງເທິງນີ້ເປັນປະໂຫຍດແລະທ່ານສາມາດ ປິດໃຊ້ງານ Messenger Facebook ໂດຍບໍ່ມີບັນຫາໃດໆ. ການພັກຜ່ອນຈາກເວທີສື່ມວນຊົນສັງຄົມໃນບາງຄັ້ງອາດຈະເປັນສິ່ງທີ່ດີແລະຊຸກຍູ້ໃຫ້ທ່ານໃຊ້ເວລາກັບຫມູ່ເພື່ອນແລະຄອບຄົວຂອງທ່ານຫຼາຍຂຶ້ນ.

Pete Mitchell

Pete ເປັນນັກຂຽນພະນັກງານອາວຸໂສຢູ່ Cyber ​​S. Pete ຮັກເຕັກໂນໂລຊີທຸກຢ່າງ ແລະຍັງເປັນ DIYer ທີ່ມັກໃນໃຈ. ລາວມີປະສົບການຫຼາຍສິບປີໃນການຂຽນວິທີການ, ຄຸນສົມບັດ, ແລະຄໍາແນະນໍາດ້ານເຕັກໂນໂລຢີໃນອິນເຕີເນັດ.